RKF Sports management 2021

Lahtelainen urheilumanageriyritys RKF Sportmanagement Oy on luotettava, asiantunteva ja määrätietoinen urheilumarkkinoinnin kumppani yrityksille/yhteistyökumppaneille, jotka haluavat olla vastuullisia, saavuttaa tuloksia laadukkaan markkinoinnin avulla sekä olla mukana huippu-urheilijoiden matkalla kohti unelmia.
 

Janne Ristkari

Osakas, perustaja, myynnin ammattilainen
Myynti ja markkinointi, niiden yhdistäminen tuloksekkaasti on intohimoni. Haluan löytää kumppaneille aina sellaisen kokonaisuuden, jolla päästään parhaaseen lopputulokseen. Tykkään, että win to win on kaikille tavoitteena. Vapaa-ajalla olen Jalkapallon parissa, hakkaan padelia ja seuraan urheilijoitamme.

Janne Flyktman

Osakas, urheilumanageri, hallituksen puheenjohtaja
Urheilumarkkinointi, rehellinen myyntityö ja valmentaminen ovat intohimojani. Näen sen, että markkinoinnin kokonaisvaltainen ajattelu auttaa kumpaakin osapuolta. Laadukas tekeminen ja keskittyminen olennaiseen, johtaa tuloksiin. Harrastan padelia ja tietenkin lentopalloa, mutta coutsaajana.

Ville Karlsson

Osakas, perustaja, urheilumanageri, toimitusjohtaja.
Intohimoni on urheilu, erityisesti jalkapallo. Nautin tehdä töitä urheilun parissa ja haluan olla mukana urheilijoiden matkassa kohti unelmia. Vahvuuteni on löytää parhaat ratkaisut tilanteisiin ja yhdistää urheilun ja yritysmaailman tulokset samaan koriin. Vapaa-ajalla pelailen jalkapalloa ja padelia.